dit is een besloten forum

dit is een besloten forum


Deel
 

  Forest

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
Gast  Forest  Empty
BerichtOnderwerp: Forest      Forest  Emptyza jun 18 2011, 22:22

Forest

  Forest  N6tilh

Nodig:
-Tube van je kindje
-Dit zipje:

  Forest  35jgx7o

1. Open je achtergrondje, hier gaan we op werken.

2. Open je overlay en plak op je crea, schuif naar onder.

3. Open je boom en plak op je crea, schuif hem naar links boven.

4. Ga op delaag van je overlay staan en open je zon. Plak op je crea en schuif hem in het midden tussen de bomen. Zie voorbeeld.

5. Ga op de bovenste laag staan en open je modder. Plak deze op je crea en schuif hem onder je boom, hij valt er een stukje buiten. Zet de laagdekking op 85%.

6. Nog een keer bewerken, plakken als nieuwe laag en schuif hem nu naar rechts en een stukje naar onder. Zet de laagdekking op 80%.

7. Open nu je boomstronk en plak op je crea. Schuif hem nu op je modder, zie voorbeeld.

8. Ga op de bovenste laag van je crea staan. Open je foto en selecteer je kindje. Kopieren en plakken op je crea, maak in dien nodig mooi op maat en zet je kindje bovenop je boomstronk. Effecten, fotoeffecten, film en filters. Kies een groene kleur uit je crea en zet de dekking op 15%. Geef slagschaduw: 0/-2/50/20

9. Open je gras en plak op je crea. Schuif hem in je lagenpalet onder je boomstronk en schuif hem nu rechts achter je boomstronk. Geef slagschaduw 0/-1/30/5

10. Ga op delaag van je boomstronk staan en open je gras 2. Plak op je crea en schuif hem aan de rechterkant voor je boomstronk. Lagen dupliceren, afbeelding – formaat wijzigen en verklein hem met 80% (vergeet niet formaat wijzigen van alle lagen AF te vinken) en schuif hem nu naar de linkerkant van je boomstronk, mooi achter/naast 1 van de wortels.

11. Open je nootjes en plak op je crea. Schuif ze naar onder, iets links van je boomstam.

12. Open je steen en plak op je crea. Schuif hem nu naar rechts, schuin onder de boomstam. Zie voorbeeld.

13. Ga op de laag van je boom staan en open je stenen. Plak op je crea en schuif ze nu aan de rechterkant van je boomstronk.

14. Ga op de bovenste laag van je crea staan en open je bladeren en plak op je crea. Schuif ze nu helemaal naar rechts, hij valt een heel stuk buiten je crea. Geef slagschaduw: 0/-2/30/20

15. Open je bord en plak op je crea. Schuif hem naar links, in de modder en geef slagschaduw, instellingen staan nog goed.

16. Open je frambozenstruik en plak op je crea. Schuif hem naar links, op je bord maar een stuk buiten je crea. Lagen dupliceren en verklein met 75%. Afbeelding spiegelen en schuif hem nu ook voor je bord en ietsje naar onder. Zie voorbeeld.

17. Ga op de laag onder je bord staan en open je gras 3. Plak op je crea en schuif mooi naar links, schuin achter je bord en net op je modder.

18. Pak je stenen er weer bij. Verklein ze met 80% en daarna afbeelding spiegelen. Plak ze nu op je crea en schuif ze aan de linkerkant schuinonder je bord, zie voorbeeld.

19. Ga weer op de bovenste laag van je crea staan en open je eekhoorn. Plak deze op je crea en schuif hem naar onder, schuif hem bij de nootjes. Zie voorbeeld. En geef slagschaduw, instellingen staan nog goed.

20. Ga op de laag van je bord staan, lagen – nieuwe rasterlaag. Nu kun je een leuke tekst op je bord gaan zetten, naar eigen keuze! Voeg eventueel meerdere rasterlagen toe om op elk plankje een tekst te zetten die je kan roteren zodat ze goed op je plankje passen!

21. Ga op de laag van je overlay staan en open je tak. Plak op je crea en schuif hem ergens leuk in het midden.

22. Open je gras 2 weer en verklein deze met 70% en plak op je crea. Schuif deze mooi bij/achter je tak.

23. Lagen samenvoegen en plaats eventueel je watermerk.

24. Opslaan als JPEG en klaar is je crea!


©Dit lesje is geschreven door Danielle op 19 juni 2011 en mag niet zonder toestemming worden gebruikt voor doeleinden anders dan dit forum!
Terug naar boven Ga naar beneden
jolanda
Beheerder
jolanda

Aantal berichten : 1468
Registratiedatum : 24-06-10
Leeftijd : 51

  Forest  Empty
BerichtOnderwerp: Re: Forest      Forest  Emptyzo jun 19 2011, 02:11

leuk hoor daan cheers

_________________
  Forest  2hz1o90
Terug naar boven Ga naar beneden
https://fotoscrap-schatjes.actieforum.com
Gast
Gast  Forest  Empty
BerichtOnderwerp: Re: Forest      Forest  Emptyzo jun 19 2011, 08:00

leukk!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
  Forest  Empty
BerichtOnderwerp: Re: Forest      Forest  Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Forest
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
dit is een besloten forum :: Lessen Danielle-
Ga naar: